Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Εις Υγείαν ... / Σαμπάνια / Άνοιγμα του μπουκαλιού

Άνοιγμα του μπουκαλιού

Το άνοιγμα του μπουκαλιού, πρέπει να είναι προσεκτικό. Κόβετε το καψούλι και χαλαρώνετε προσεκτικά το συρμάτινο δέσιμο. Με το ένα χέρι κρατάτε σταθερό το φελλό και με το άλλο στρίβετε αργά το μπουκάλι. Θα αισθανθείτε την πίεση στο χέρι σας και θα ελέγξετε την σταδιακή απελευθέρωσή του, έτσι ώστε να μην ξεχειλίσει ο αφρός.


Αφήστε μια απάντηση