Μενού

Τύποι σαμπάνιας

Ανάλογα με την περιεκτικότητα της σαμπάνιας σε ζάχαρα, χωρίζεται στις εξής κατηγορίες : Extra Brut από 0-6 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο, Brut με λιγότερο από 15 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο, Extra Dry από 12-20 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο, Sec από 17-35 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο, Demi Sec από 33-50 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο, Doux πάνω από 50 γραμμάρια ζάχαρα στο ένα λίτρο.


Αφήστε μια απάντηση