Μενού

Νέκταρ σταφύλι – μήλο – αχλάδι

Υλικά :
1 φλιτζάνι σταφίδα ή άλλο σταφύλι χωρίς κουκούτσια
1 μήλο
3
ώριμα αχλάδια
6 παγάκια
2 κλαδάκια φρέσκια μέντα
ή μερικές ρώγες
σταφύλι περασμένες σε μπατόν
Εκτέλεση : Πλένετε τα φρούτα και κόβετε τα μήλα
και τα αχλάδια σε κομμάτια. Ρίχνετε όλα τα φρούτα στον αποχυμωτή. Ανακατεύετε
καλά το χυμό και τον σερβίρετε σε χαμηλά φαρδιά ποτήρια όπου έχετε ρίξει τα
παγάκια. Γαρνίρετε τα ποτήρια με τα κλαδάκια της μέντας ή τις ρώγες του
σταφυλιού.


Αφήστε μια απάντηση