Μενού

Παντς εσπεριδοειδών

Υλικά :
Μεγάλα κομμάτια φλούδα από λεμόνι
πορτοκάλι και γκρέιπ φρουτ
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
1 λίτρο χυμό γκρέιπ φρουτ
1 λεμόνι (το χυμό του)
1 κουταλιά γρεναδίνη
μερικές σταγόνες πικρή ανγκοστούρα (προαιρετικά)
12-16 παγάκια.
Εκτέλεση : Ανακατεύετε τους χυμούς των φρούτων. Ρίχνετε τους φλούδες των εσπεριδοειδών στο μείγμα των χυμών και τις αφήνετε να μείνουν στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες. Μόλις είναι ώρα να σερβίρετε το παντς, προσθέτετε λίγες σταγόνες ανγκοστούρα για να τονίσετε τη γεύση του και τη γρεναδίνη. Τέλος σερβίρετε σε ένα μεγάλο μπολ για παντς στο οποίο έχετε βάλει τον πάγο.


Αφήστε μια απάντηση