Μενού

Σαλάτες

Οι ειδικοί επιστήμονες σε θέματα διατροφής συνιστούν τις σαλάτες με όσα περισσότερα ωμά λαχανικά είναι δυνατόν, αφού έτσι, και διαφορετική γεύση αλλά και πλουσιότερα ωφέλιμα αγαθά εξασφαλίζονται.
Χρησιμοποιήστε στις σαλάτες και ωμά λάχανα όπως μελιτζάνες, πατάτες, κολοκυθάκια, καρότα και τόσα άλλα ξυστά στον τρίφτη, που δίνουν ταυτόχρονα και μια διαφορετική υπέροχη γεύση στις σαλάτες.
Αν μάλιστα θέλετε να δώσετε στη σαλάτα σας μια αληθινή πηγή δύναμης μπορείτε να προσθέσετε και ωμό στάρι, φακές, ρεβίθια ή και μαυρομάτικα φασόλια, σε μορφή φύτρου.


Αφήστε μια απάντηση