Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Τρόφιμα - Φαγητά / Γλυκά - Γλυκίσματα / Κατεργασμένη ή ακατέργαστη ζάχαρη

Κατεργασμένη ή ακατέργαστη ζάχαρη

Η διαφορά της κατεργασμένης από την ακατέργαστη έγκειται στην διαδικασία παραγωγής. Η ακατέργαστη παρασκευάζεται στην χώρα προέλευσης της. Περιέχει υψηλά ποσοστά μελάσας και αυτό είναι που τη διαφοροποιεί, γιατί της χαρίζει ένα ιδιαίτερο άρωμα και ξεχωριστή γεύση από την κατεργασμένη.


Αφήστε μια απάντηση