Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Τρόφιμα - Φαγητά / Διάφορα περί φαγητού / Μαγείρεμα και τεμάχισμα λαχανικών

Μαγείρεμα και τεμάχισμα λαχανικών

Όσο λιγότερο τεμαχίζετε τα λαχανικά τόσο και λιγότερες θρεπτικές ουσίες χάνονται κατά το μαγείρεμα. Γι’ αυτό μην κρατάτε κομμένα λαχανικά στο νερό πριν το μαγείρεμα, μην τα βράζετε πολύ, είναι προτιμότερο να παραμένουν λίγο τραγανά, αφού έτσι, διατηρούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες.


Αφήστε μια απάντηση