Το σπανάκι αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Κ. Ένα φλιτζάνι φρέσκο
σπανάκι καλύπτει το 200% των ημερήσιων αναγκών μας. Η βιταμίνη Κ, ενεργοποιεί
την οστεοκαλσίνη, μία πρωτείνη που συμμετέχει στην εναπόθεση ασβεστίου στα οστά.
admin 30 Οκτωβρίου, 2008 Λαχανικά
Το σπανάκι αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Κ. Ένα φλιτζάνι φρέσκο
σπανάκι καλύπτει το 200% των ημερήσιων αναγκών μας. Η βιταμίνη Κ, ενεργοποιεί
την οστεοκαλσίνη, μία πρωτείνη που συμμετέχει στην εναπόθεση ασβεστίου στα οστά.