Το μαύρο πιπέρι είναι αυτό που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην Ελλάδα. Συνδυάζεται με «βαριές» σάλτσες, κυρίως ντομάτας, αλλά και κρασιού, με κόκκινα κρέατα, αλλά και με γλυκά.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 16 Ιουνίου, 2008Μπαχαρικά - Μυρωδικά
Το μαύρο πιπέρι είναι αυτό που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην Ελλάδα. Συνδυάζεται με «βαριές» σάλτσες, κυρίως ντομάτας, αλλά και κρασιού, με κόκκινα κρέατα, αλλά και με γλυκά.
asxetos.gr 15 χρόνια χρηστικό περιεχόμενο