Το σουφλέ σοκολάτας, έχει 103 θερμίδες.
Συνέχεια »Καρυδόπιτα
Ένα κομμάτι καρυδόπιτα, έχει 400 θερμίδες.
Συνέχεια »Βασιλόπιτα
Ένα κομμάτι βασιλόπιτα, έχει περίπου 490 θερμίδες.
Συνέχεια »Βασιλόπιτα τύπου τσουρεκιού
Ένα κομμάτι βασιλόπιτα τύπου τσουρεκιού, έχει περίπου 380 θερμίδες.
Συνέχεια »Δίπλες
Οι δίπλες, έχουν 113 θερμίδες.
Συνέχεια »Κουραμπιέδες
Ο κουραμπιές, έχει 187 θερμίδες.
Συνέχεια »Μελομακάρονα
Το μελομακάρονο, έχει 217 θερμίδες.
Συνέχεια »Μελομακάρονα με σοκολάτα
Το μελομακάρονο με σοκολάτα, έχει 268 θερμίδες.
Συνέχεια »Σοκολατάκια
Το σοκολατάκι, έχει 142 θερμίδες.
Συνέχεια »Τούρτα απλή
Ένα κομμάτι τούρτα απλή, έχει 302 θερμίδες.
Συνέχεια »Πανετόνε
Το πανετόνε, έχει 168 θερμίδες.
Συνέχεια »Κατεργασμένη ή ακατέργαστη ζάχαρη
Η διαφορά της κατεργασμένης από την ακατέργαστη έγκειται στην διαδικασία παραγωγής. Η ακατέργαστη παρασκευάζεται στην χώρα προέλευσης της. Περιέχει υψηλά ποσοστά μελάσας και αυτό είναι που τη διαφοροποιεί, γιατί της χαρίζει ένα ιδιαίτερο άρωμα και ξεχωριστή γεύση από την κατεργασμένη.
Συνέχεια »Ζάχαρη σε κόκκους
Η ζάχαρη σε κόκκους ή Granulated sugar, είναι διαθέσιμη σε λευκή κατεργασμένη και χρυσή ακατέργαστη. Αυτή η ελαφριά, ξηρή ζάχαρη είναι κατάλληλη για ροφήματα, για κέικ, μπισκότα μαρμελάδες και φυσικά για να φτιάξετε καραμέλα.
Συνέχεια »Ψιλή ζάχαρη
Η ψιλή ζάχαρη ή Caster sugar, με πιο λεπτούς κόκκους από την κρυασταλλική ζάχαρη, είναι κατάλληλη για κέικ, για την ζαχαροπλαστική, για τις μαρέγκες και για τα παντεσπάνι. Υπάρχει επίσης και η χρυσή ζάχαρη ή golden caster sugar, την οποία …
Συνέχεια »Ζάχαρη άχνη
Η ζάχαρη άχνη ή Icing sugar, είναι ελαφριά και απαλή, πασπαλίζεται επάνω από τα γλυκά, για την διακόσμηση τους. Είναι η ζάχαρη που θα χρησιμοποιήσετε σε κάθε μορφής γλάσο. Πλέον στην αγορά, μπορείτε να βρείτε και τν muscovado icing sugar, …
Συνέχεια »Ντεμεράρα ζάχαρη
Η ζάχαρη ντεμεράρα ή Demarara sugar, είναι ανοιχτόχρωμη καφετιά ζάχαρη με χοντρούς κόκκους, χρησιμοποιείται στην Ευρώπη ως επιτραπέζια . Παράγεται στον Άγιο Μαυρίκιο και στις ακτές της Μαδαγασκάρης από σακχαροκάλαμα που καλλιεργούνται σε πλούσιο ηφαιστιογενές έδαφος.
Συνέχεια »
asxetos.gr 15 χρόνια χρηστικό περιεχόμενο