Μενού

Content Management System

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Τα συστήματα αυτά διαχειρίζονται ψηφιακά δεδομένα κάθε είδους, δηλ. Web-Content, SMS, Text και Video. Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένων προκειμένου να παράγουν περιεχόμενα μόνο μία φορά, αλλά να μπορούν να τα διαθέτουν σε περισσότερα του ενός Μέσα.
Ενα σύστημα “Content Management System” μπορεί να έχει διάφορες μορφές ανάλογα με το που χρησιμοποιείται . Ενώ για παράδειγμα στο www.asxetos.gr μπορεί να έχει τον ρόλο ένος απλού control panel (σύστημα διαχείρισης) που ελέγχουμε και ενημερώνουμε το υλικό της ιστοσελίδας μας … σε ένα μεγάλο εμπορικό site το σύστημα αυτό μπορεί να αποτελείται από πληθώρα μηχανήματων και τεχνικών … (πχ να σας στέλνουν στο κινητό “αυτόματα” κάποια μηνύματα ) .
Εάν ακόμα δεν μπορείτε να καταννοήσετε τι σημαίνει “Content Management System” να το πούμε με ένα asxeto τρόπο : Αντιστοιχείστε την έννοια “Content Management System” .. με το πολυμίξερ της Νοικοκυράς , την φριτέζα της , την ομελετιέρα της , την κουτάλα και ότι άλλο την βοηθάει στο να ετοιμάζει νόστιμα φαγητά (= περιεχόμενο ιστοσελίδας) για τους επισκέπτες που περιμένει (=επισκέπτες ιστοσελίδας – συνδρομητές κλπ) και θα θυμάστε τι σημαίνει “Content Management System”


Αφήστε μια απάντηση