Μενού

ΣΟΥΦΛΕ

Διαβάστε πέντε λόγους για να φουσκώσει το σουφλέ… 1) Μην ανοίγετε τον φούρνο το πρώτο μισάωρο του ψησίματος , 2) στραγγίστε τα υλικά του σουφλέ ώστε να μην περιέχουν υγρά , 3) ψήστε σε θερμοκρασία χαμηλή με υπομονή. Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή, θα σχηματιστή εξωτερική κρούστα και δεν θα “αναπτυχθεί” όπως πρέπει. 4) Τα αυγά που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, 5) ανακατέψτε σιγά-σιγά τα κροκάδια των αυγών. Μην τα ανακατεύετε όλα μαζί μέσα με τα υλικά.


Αφήστε μια απάντηση