Αν η συνταγή σας περιλαμβάνει και κρασί, φροντίστε πάντα να το προσθέτετε αφού πρώτα ροδίσει το κρέας και όχι στην αρχή. Μην ραντίζετε το ψητό σας με τα υγρά που υπάρχουν στο ταψί, γιατί θα μαλακώσετε την επιφάνειά του και δεν θα είναι ξεροψημένο.
admin 11 Σεπτεμβρίου, 2006 Κρέας
Αν η συνταγή σας περιλαμβάνει και κρασί, φροντίστε πάντα να το προσθέτετε αφού πρώτα ροδίσει το κρέας και όχι στην αρχή. Μην ραντίζετε το ψητό σας με τα υγρά που υπάρχουν στο ταψί, γιατί θα μαλακώσετε την επιφάνειά του και δεν θα είναι ξεροψημένο.