Μενού

ΚΡΕΑΣ ΤΡΥΦΕΡΟ

Το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας έχει την τάση να στεγνώνει όταν γίνεται ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα . Υπάρχει όμως ένα έξυπνο κόλπο πολύ ζουμερό και τρυφερό . Στύψτε ένα πορτοκάλι και γεμίστε με το χυμό του μία σύριγγα. Στη συνέχεια , κάντε “ενέσεις ” σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος , αδειάζοντας το χυμό στην καρδιά του κρέατος . Αφήστε το κρέας έτσι για μία ώρα περίπου και μετά ψήστε το . Το κρέας θα ψηθεί γρηγορότερα και θα είναι ιδιαίτερα τρυφερό και η γεύση του ιδιαίτερα εξαιρετική .


Αφήστε μια απάντηση