Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα … (Σελίδα 33)

Στην Κουζίνα …

Καταχωρήσεις για μία πληρέστατη κουζίνα και όλα τα μυστικά για το καλύτερο μαγείρεμα .Καταχωρήσεις για όλα τα “όπλα” μιας νοικοκυράς και όσα πρέπει να ξέρει για λαχανικά , αυγά , κρέατα , μπαχαρικά ,και μικρά “κολπάκια” της συντήρησης,του ψησίματος,της δημιουργίας του φαγητού και άλλα πολλά για νοικοκυρές Μαγκάιβερ στην Κουζίνα .

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΓΟ

Σκεύη που έχουν χρησιμοποιηθεί για το ανακάτεμα αυγών (ή γάλατος ή τυριού) πρέπει πρώτα να ξεπλυθούν με κρύο νερό και μετά να καθαριστούν με ζεστό νερό και σαπούνι . Το ξέβγαλμα με ζεστό νερό “ψήνει” το αυγό και έτσι κάνει …

Συνέχεια »

ΨΩΜΙ

Το ψωμί μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο αν περάσετε το εσωτερικό της ψωμιέρας με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι .

Συνέχεια »

ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Για να μπορέσουμε να ψήσουμε ψάρια κυρίως και κοτόπουλο στα κάρβουνα χωρίς να κολλήσουν οι πέτσες στην σχάρα, προτού αρχίσουμε το ψήσιμο τρίβουμε την ζεστή σχάρα με ένα κρεμμύδι κομμένο στη μέση

Συνέχεια »

ΚΡΕΑΣ

Για να γίνει πιο πηχτή η σάλτσα του μαγειρευτού κρέατος (λεμονάτου ή κοκκινιστού), αλευρώστε το κρέας πριν το τσιγαρίσετε .

Συνέχεια »

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Για να μη λασπώνουν τα ζυμαρικά, πρέπει να τα ρίχνετε στην κατσαρόλα όλα μαζί και αφού έχει βράσει το νερό, στο οποίο έχετε ρίξει προηγουμένως λίγες σταγόνες λάδι . Ανακατέψτε τα μόλις το νερό ξαναπάρει βράση .

Συνέχεια »
banner
asxetos.gr