Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Παγωτό - Παγωτά / ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Νο 1 )

ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Νο 1 )

Για να γίνει το παγωτό αφράτο , είναι βασικό να το κτυπήσετε καλά από την αρχή , αλλά και όταν έχει μισοπήξει … Χρησιμοποιήστε άχνη ζάχαρη . Κάνει το μείγμα πιο λείο και με πιο βελούδινη υφή . Τη ζελατίνα που θα βάλετε για να πήξει το παγωτό πρέπει να τη μουλιάσετε πρώτα σε κρύο νερό και μετά να τη λιώσετε σε μπεν μαρί .


Αφήστε μια απάντηση