Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Ψωμί – Φρυγανιά κλπ (Σελίδα 2)

Ψωμί – Φρυγανιά κλπ

Καταχωρήσεις που πραγματεύονται το ψωμί, την φρυγανιά τα διάφορα είδη αρτοποιημάτων και τρόπους συντήρησης τους καθώς και συμβουλές.

ΨΩΜΙ

Το ψωμί μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο αν περάσετε το εσωτερικό της ψωμιέρας με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι .

Συνέχεια »

ΦΥΛΟ ΠΙΤΑΣ

Αν οι πτυχές του φύλου της πίτας σας μαυρίζουν πολύ γρήγορα, κόψτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, περάστε το κατά μήκος και διπλώστε το γύρω από τις άκρες της πίτας .

Συνέχεια »