Μενού

Πατάτες και καθάρισμα

Υπάρχουν πατάτες εποχής που είναι πεντακάθαρες και τρυφερές και άλλες που όντως θέλουν καθάρισμα. Οι πατάτες που δεν χρειάζονται καθάρισμα, της εποχής δηλαδή, αρκεί μόνο να τις τρίψετε με σύρμα κουζίνας και μετά να τις μαγειρέψετε όπως θέλετε. Η φλούδα της πατάτας κρατάει κάλιο που περιέχει και δεν το αφήνει να φύγει με το νερό. Το κάλιο είναι ρυθμιστικό της πίεσης και δεν πρέπει να χάνεται εξαιτίας της συνήθειας που έχουμε να καθαρίζουμε όλες τις πατάτες.


Αφήστε μια απάντηση