Μενού

ΚΡΑΓΙΟΝ

Κάθε κραγιόν πρέπει να το απλώνουμε με το ειδικό πινελάκι. Βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι αρκετά απαλά και δεν έχουν πετσάκια στην επιφάνειά τους. Αλλιώς, τρίψτε τα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Αρχίστε ν’ απλώνετε το κραγιόν στην επιφάνεια των χειλιών, αλλά μόλις φτάσετε κοντά στις άκρες, σταματήστε. «Φιλήστε» ένα χαρτομάντιλο και ξαναπλώστε το χρώμα από την αρχή, αφού προηγουμένως τα πουδράρετε με πούδρα σε σκόνη. Η πούδρα θα σταθεροποιήσει το χρώμα και θα το κάνει να κρατήσει ακόμη περισσότερο. Όταν τελειώσετε, σμίξτε τα χείλη, για να ομογενοποιήσετε το χρώμα. Περάστε τα με μια στρώση λιπ γκλος .


Αφήστε μια απάντηση