Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια (Σελίδα 948)

Εγκυκλοπαίδεια

Στην Εγκυκλοπαίδεια μας υπάρχουν 20.000 και πλέον καταχωρήσεις Γνώσης – Εγκυκλοπαιδικές.
Προσπαθούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Μη σερβίρεστε για δεύτερη φορά . Βάλτε στο πιάτο σας την ποσότητα φαγητού που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να φουσκώσετε . Μασάτε αργά και σταθερά το φαγητό σας .

Συνέχεια »

ΠΑΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΤΟ

Πιείτε το ποτό σας με πολύ πάγο . Οσο περισσότερο πάγο έχει το ποτήρι σας τόσο το καλύτερο , διότι έτσι θα λιγοστέψει αρκετά η ποσότητα του ποτού , άρα και οι θερμίδες .

Συνέχεια »

Γλυκά

Είναι προτιμότερο να φάτε δύο γλυκά την εβδομάδα ( π.χ. 2 πάστες ή ακόμα καλύτερα γλυκό του κουταλιού ) , παρά ένα σοκολατάκι την ημέρα , γιατί έτσι δημιουργείται συνήθεια σε καθημερινή βάση .

Συνέχεια »

Η ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΪ

Η σόγια εκτιμάται ότι είναι προστατευτικός παράγοντας σε σχέση με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας , του μαστού , του προστάτη , του ήπατος και του παγκρέατος .

Συνέχεια »

ΦΡΑΟΥΛΑ

Η φράουλα είναι ένα φρούτο ιδιαίτερα πλούσιο σε προβιταμίνη Α , βιταμίνη C και φολικό οξύ . Τα σποράκια που έχει στην επιφάνειά της αυξάνουν τις άπεπτες φυτικές της ίνες και η θερμική της αξία είναι χαμηλή ( 1 φλυτζάνι …

Συνέχεια »

ΛΙΠ -ΓΚΛΟΣ

Προτιμήστε τη χρήση του λιπ – γκλος με χρώμα ή άχρωμο , για να χαρίσεται μία φυσικότητα στα χείλη σας .

Συνέχεια »

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

Προσοχή !! Αποφύγετε τα “smoky eyes” αν δεν βρίσκεστε στην πρώτη …. νιότη .Αντίθετα χρησιμοποιείστε σκιές σε ροζ , μπλε , πράσινο ,μωβ.. χρώμα .

Συνέχεια »

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τονίζουμε πάντα ένα και μόνο σημείο του προσώπου . Αν το μακιγιάζ των ματιών είναι έντονο ,τότε τα χείλη είναι φυσικά ή περασμένα με ένα λιπ – γκλος . Οσο για την επιδερμίδα , αυτή είναι καθαρή και ματ.

Συνέχεια »