Μενού

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ

Μαγειρική σόδα : Ρίξτε 1/2 φλιτζανιού σόδα μέσα στο σωλήνα και προσθέστε 1/2 φλιτζανιού λευκό ξίδι . Αφήστε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε αρκετό καυτό νερό .
Εναλλακτικά , αντί για ξίδι χρησιμοποιήστε 1/2 φλιτζανιού αλάτι και στη συνέχεια ρίξτε 6 φλιτζάνια καυτό νερό . Αφήστε όλη τη νύχτα και την άλλη μέρα αφήστε να τρέξει στο σωλήνα άφθονο νερό …

 


Αφήστε μια απάντηση