Μενού

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

1 . Αφού έχετε χρησιμοποιήσει τη σχάρα και όσο είναι ακόμα ζεστή, ξύστε τα υπολείμματα φαγητού με μία σιδερόβουρτσα . Έτσι δε θα σκληρύνουν και δε θα μαυρίσουν επάνω της και θα είναι καθαρή την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε .
2 . Ένα κόλπο για να καθαρίσετε εύκολα τα καμένα λίπη από ένα τηγάνι ή κατσαρόλα: Παίρνετε 4-5 αναβράζοντα δισκία για τον πονοκέφαλο, γεμίζετε το σκεύος με νερό και αντί να τα πιείτε εσείς, τα … ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα/τηγάνι . Περιμένετε καμιά ωρίτσα και μετά πλένετε το σκεύος κανονικά (χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα) .
3 . Ένα διάλυμα από 1 κουταλιά σόδα σε 4 λίτρα ζεστό νερό θα εξαφανίσει τις περισσότερες μυρωδιές από τα πλαστικά σκεύη . Απλά βυθίστε τα στο διάλυμα για λίγη ώρα πριν τα πλύνετε .


Αφήστε μια απάντηση