Μενού
Αρχική / Google Maps – Χάρτες

Google Maps – Χάρτες

Εύκολη και άμεση On line περιήγηση στους χάρτες Google Maps με τρεις διαφορετικούς τρόπους : 1. Χάρτης 2. Δορυφόρος 3.Μορφολογία Εδάφους

– Με διπλό κλικ κάντε ζουμ στον χάρτη. Με κλικ και σύρσιμο μετακίνηση χάρτη ή χρησιμοποιήστε από τα αριστερά το μενού (βελάκια) πλοήγησης για να κινηθείτε αριστερά – δεξιά – πάνω και κάτω επί του χάρτη . Επίσης χρησιμοποιείστε το μενού – βέλη για ζουμ στον χάρτη (και αντίστροφα) . Με το ποντίκι (επίσης) μπορείτε να σύρετε (πλοήγηση) τον χάρτη σε όποια κατεύθυνση θέλετε . Σε κάθε βήμα σας πρέπει να περιμένετε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να (ξανα)φορτώσει ο χάρτης .

Γοογλε Μαπ – Χάρτης Ελλάδας και κόσμου

Οι χάρτες Google (xartes google) ή γοογλε μαπ όπως συχνά τους αναζητούν στην Ελλάδα από λάθος, αποτελούν μια πολύ χρήσιμη υπηρεσίες με χάρτες από δορυφόρο από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εκτός από τον δορυφορικό χάρτη μπορείτε βεβαίως να δείτε και διανυσματικό χάρτη. Οι δορυφορικοί χάρτες δεν είναι live (δορυφόρος live) και οι εικόνες έχουν ανακτηθεί από το σύντομο παρελθόν, ενώ ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτόματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια υπηρεσία όπως οι χάρτες Google που να παρέχει ζωντανές εικόνες από δορυφόρο.

Δείτε επίσης :  Google Earth Maps – Ο Κόσμος και η Ελλάδα από δορυφόρο  &   Χάρτες Καιρού !