Μενού
Αρχική / Υπολογισμοί / Οικονομικοί Υπολογισμοί / Υπολογισμός Online Λογαριασμού ΔΕΗ για Οικιακή Χρήση (Γ1)
Υπολογισμός Λογαριασμού - Γλιτώστε χρήματα

Υπολογισμός Online Λογαριασμού ΔΕΗ για Οικιακή Χρήση (Γ1)

Υπολογισμός Λογαριασμού - Γλιτώστε χρήματα

Πόσο θα πληρώσω όταν έρθει ο Εκκαθαριστικός Λογαριασμός ; Πόσο πραγματικά μου κοστίζει η κάθε kwh με τις 14 ! διαφορετικές επιβαρύνσεις που αναγράφει ο Λογαριασμός της ΔΕΗ; Μπορούσα να γλιτώσω χρήματα και δεν το ήξερα; Υπάρχει περίπτωση να πλήρωσω για μία και μόνο μία kwh 78 ευρώ; (955 φορές πιο ακριβή από τον τιμοκατάλογο της ΔΕΗ 😉 Τι να προσέξω στην κατανάλωση μου. ;

Για όλες αυτές τις απαντήσεις και όχι μόνο δημιουργήσαμε ένα μοναδικό για το Ελληνικό Διαδίκτυο εργαλείο υπολογισμού (ούτε η ΔΕΗ δεν το έχει) με το οποίο μπορείτε δωρεάν, όσοι έχετε Οικιακό Τιμολόγιο (Γ1):

 

Πίνακες, ανάλυση χρεώσεων ΔΕΗ, τύποι και άλλα πολλά χρηστικά θα διαβάσετε στο άρθρο μας : Save Money – ΔΕΗ Λογαριασμός, τι να προσέχετε, συμβουλές ηλεκτροπληξία !

Σημειώσεις – Σχόλια κλπ:

Σε κάθε πεδίο, ακόμα και κλειδώμενο, κάντε κλικ
για να διαβάσετε το HELP

BETA ΕΚΔΟΣΗ : Οπως αντιλαμβάνεται ένας λογικός άνθρωπος, το να φτιάχνεις ένα τόσο πολύπλοκο εργαλείο υπολογισμού, με δεκάδες τύπους και λογικές συναρτήσεις, που δεν έχει φτιάξει τόσο χρόνια ούτε καν η ίδια η ΔΕΗ, ενέχει ένα κίνδυνο να έχεις κάνει κάτι λάθος. Οπότε εάν βρείτε κάποια απόκλιση σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.
– Χρησιμοποιούμε για τον υπολογισμό μας το νέο τιμολόγιο της ΔΕΗ Γ1-Οικιακή Χρήση που ισχύει από αρχές του 2012. Εάν κάνετε υπολογισμό που να εμπεριέχει χρονικό διάστημα πριν το 2012 λογικά θα έχετε κάποιες αποκλίσεις γιατί τότε ίσχυε άλλο τιμολόγιο (πως τιμολογεί σε αυτές τις περιπτώσεις η ΔΕΗ)
– Οπως ίσως διαπιστώσετε δεν αναγράφουμε ενδείξεις που δεν επηρέαζουν το πραγματικό κόστος της κατανάλωσης σας όπως πχ είναι το “ποσό στρογγυλοποιήσεων”, “τόκους υπερημερίας= τόκου καθυστέρησης πληρωμών” κλπ
– Η απόκλιση που θα έχετε στον υπολογισμός μας με το πραγματικό κόστος ενός πραγματικού λογαριασμού δεν πρέπει να ξεπερνά το 1-2% και μπορείτε να οφείλεται σε στρογγυλοποιήσεις.
Την περίπτωση Οικιακού Τιμολογίου με ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ρεύμα ελπίζουμε να την καλύψουμε σύντομα με ένα άλλο εργαλείο υπολογισμού (όμως η φιλοσοφία χρέωσης για το τμήμα της κατανάλωσης παραμένει το ίδιο)
– Συμπλήρωση πεδίων
(να διαβάζετε τις οδηγίες των πεδίων που συμπληρώνονται με προσοχή χωρίς βιασύνη) :