Μενού
Αρχική / Άρθρα / Ταξίδια / Ζήστε μοναδικά στο Μπρνο

Ζήστε μοναδικά στο Μπρνο

Α

πό τις 21 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου όλα τα φώτα στρέφονται στο Μπρνο. Το Ignis Brunensis είναι ένα διεθνές φεστιβάλ πυροτεχνημάτων και αερόστατων, μοναδικό στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Παγκοσμίως γνωστές εταιρίες πραγματοποιούν φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων με συνοδεία μουσικής για τέσσερις ημέρες.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τέσσερα μέρη: παρουσίαση, εισαγωγή, μέση και το μεγάλο φινάλε. Η παρουσίαση διαρκεί 22 λεπτά, ενώ η κάθε ομάδα έχει 15 λεπτά στη διάθεσή σας για τα υπόλοιπα τρία μέρη. Συνολικά, οι παρευρισκόμενοι από τις 22.30 απολαμβάνουν καθημερινά 45 λεπτά πυροτεχνημάτων για τρεις ημέρες πέρα της αρχικής παρουσίασης.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Από τις 21 έως 24 Μαΐου διοργανώνεται το Φεστιβάλ Αερόστατων. Τέλη Μαΐου πολύχρωμα και πολυσχεδή αερόστατα απ’ όλη την Ευρώπη καταφθάνουν στο Μπρνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα από τις 6-7π.μ. και 6-8μ.μ..

Αυτή την περίοδο το Μπρνο συγκεντρώνει πάνω από 1.500.000 επισκέπτες. Όπως στα προηγούμενα έντεκα χρόνια έτσι και φέτος το Μπρνο, η πρωτεύουσα της Μοραβίας, και τα περίχωρα μετατρέπονται σ’ ένα τεράστιο πάρκο διασκέδασης, μια και οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το φράγμα, στον εκθεσιακό χώρο και στα δύο γνωστά κάστρα του Spilberk και Veveri.

Brno city full of student
Ιστοσελίδες :

Welcome to the Brno

Περισσότερα για την Τσεχία


Αφήστε μια απάντηση

banner
asxetos.gr